0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM NAD ČUKARIČKIM: ’Cilj je Evropa!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.23 u 22:57

Topolčani igraju sjajno.

Izabranici Žarka Lazetića su danas od 18:30 dočekali ekipu Čukaričkog na svom stadionu i ostvarili pobedu minimalnim rezultatom 1:0, a junak Topolčana bio je Nemanja Petrović u 62. minutu. TSC je sada pretekao ’brđane’ i sada su drugi na tabeli, ali sa istim brojem bodova (65).

Šef struke ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić je nakon susreta pre sve čestitao svom kolegi na dosadašnjem delu sezone.

-Hvala Dekiju na lepim rečima i čestitam mu na ovoj fantastičnoj sezoni, doneo je neku svežinu u naš fudbal. Kako je vreme prolazilo, pokazalo se da je njegov tim ušao u dobar momenat. Pobeda je velika za nas, protiv ekipe koja je nama na početku bila parametar jer je deset godina u vrhu. – započeo je.

Dodao je da kada su formirali tim, razmišljali su kako da dostignu Čukarički

-Kada smo formirali tim pre godinu dana, razmišljali smo kako da dostignemo Čukarički. Imamo dobru poziciju, 15 bodova u opticaju, ali nama je svaka utakmica ovakav. Izvanredan derbi, Čukarički malo drugačiji nego što sam očekivao i navikao, u početku su bili malo pasivniji u tom srednjem i nižem bloku, to nisam očekivao. Došli su puni samopouzdanja, dve pobede protiv Partizana. – govorio je Žarko.

Nastavio je i rekao da nisu uspeli da reše utakmicu u prvom delu, ali su u drugom delu raširili sredinu terena I igrali kako su želeli.

-Nismo uspeli u prvom delu da rešimo te sitaucije u prvom delu, u drugom delu smo malo raširili tu srdinu terena i želeli smo da sa još više igrača dođemo u njihov šesnaesterac, da ga napunimo. Imali smo dve prečke Ratkova iz sličnih akcija. Čukarički je do kraja pritiskao, imao izvanredne prilike preko Lučića i Čolovića. – dodao je.

Dotakao se poraza od Zvezde od 4:1 I istakao da su imali tri, četiri teška dana, jer su bili razočarani.

-Imali smo teška tri, četiri dana, primili smo četirio gola od Zvezde, a igrali agresivno, svi su bili razočarani i to se doživelo kao neki debakl. Pokazali smo otvorenu igru i napadali, nismo otišli da se branimo već da napadamo. Mi smo igrali egal utakmicu, vodili, imali šansu na 1:1 i primili gol iz kontre. Izvukli smo dobre pouke i motivaciju za ovu utakmicu. – rekao je strateg ekipe iz Bačke Topole.

Pričao je da je cilj Evropa I da će ovu sezonu TSC teško ponoviti.

-TSC je četiri godine u Superligi i igra sezonu koju će teško ponoviti. Ovi momci zaslužuju podršku i samo reči hvale za sve što rade. Kompetentni smo i da izgubimo i završimo četvrti, meni je to okej, jer nama je cilj Evropa. Mi ćemo se boriti i želimo da budemo šampioni, ali zaista tako mislim. Niko ne može da nam oduzme taj san i želimo da pobedimo svaku utakmicu. – kazao je on.

Na kraju je čestitao svojim igračima

-Mojim igračima čestitam jer su bili svo vreme skoncetrisani. Jako je teško čuvati Badamosija, Ivanovića, imaju kvalitet koji imaju. –zaključio je Lazetić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter