0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OVAKO JE OBRADOVIĆ PROSLAVIO POBEDU PARTIZANA: Trener ’crno-belih’ na sedmom nebu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 09:53

Važna pobeda u Madridu.

Izabranici Željka Obradovića su sinoć u poslednjim sekundama susreta savladali madriski Real rezultatom 89:87 u prvom meču Top 8 faze Evrolige i poveli 1:0 u seriji. Junak ovog važnog trijumfa bio kapiten Partizana Kevin Panter postigavši trojku u poslednjim sekundama i izazvao euforiju kod gostujućih navijača.

Nisu samo pristalice ’crnobelih’ slavili euforično, već i jedan od najuspešnijih trenera Evrope, Željko Obradović. Kada se pre skoro dve godine vratio navijači su mu zapevali: ‘Uzmi Željko evro titulu‘. U ovoj drugoj sezoni ima šanse da tako bude. Te šanse su porasle pobedom u Madridu, protiv Reala. Pobeđivao je i ranije, ali ovakvu rekaciju, kao posle pogotka Pantera za pobedu protiv ‘kraljeva‘ ne pamtimo da je imao igde osim sada, u njegovom Partizanu.

On je nakon ove utakmice rekao da je srećan kako se njegov tim borio.

– Dobar meč, oba tima su mogla da pobede. To je košarka. neke stvari se dešavaju u poslednjim sekundama. Zaista sam srećan kako se tim borio tokom 40 minuta. – zaključio je Obradović.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter