0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BORJAN OŠTRO O ONIMA KOJI NISU BILI MOTIVISANI: „Derbi bez publike je katastrofa, da vratimo Zvezdu gde joj je mesto!“

Objavljeno: 26.04.23 u 21:57

„Najveća utakmica u našem fudbalu bez publike je sramna.“

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Partizana bez golova u okviru 170. večiutog derbija, a ujedno i drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Crveno-beli su titulu šampiona države osigurali u proteklom kolu, a utiske posle derbija izneo je i kapiten Milan Borjan.

On je imao nekoliko dobrih intervencija, a po završetku meča, zaključio je da je derbi bez publike sramota. Potom je dodao da za derbi ne treba motivacija, dok igrače koji nisu bili motivisani teba da bude sramota.

– To mi je posao da branim sve što ide ka golu, derbi kao derbi bez publike je katastrofa, najveća utakmica u našem fudbalu bez publike je sramna. Tako je bilo, prvo poluvreme smo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina, ali generalno dobro, nismo izgubili utakmicu u sezoni, što je bitno, ali trebalo je da pobedimo – počeo je Borjan i dodao:

– Ne treba motivacija, derbi je. Motivacija mora da postoji, to svi znaju, taj koji nije bio motivisan, treba da ga bude sramota. On ne zna šta znači derbi, ne zna šta znači ova utakmica našem klubu. Moraš da pobediš ovde.

Govorio je Borjan i generalno u uspesima Crvene zvezde, uz napomenu na izazove koji predstoje.

– Zvezda pokazuje da raste iz godine u godinu, da je pravi klub, organizovan klub i to se pokazuje na terneu. Mi smo uzeli titulu šest kola pre kraja, što pokazuje da imamo odličnu ekipu i da se dobro radi, treba da nastavimo ovako, čekaju nas izazovi u narednoj sezoni, ali idemo da pobedimo i da Zvzedu vratimo gde je mesto, a to je Liga šampiona.

BONUS VIDEO:

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter