0
Košarka

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HEZONJA OPTIMISTIČAN PRED PARTIZAN: „Sada smo na vrlo visokom nivou – moramo biti najbolji!“

Objavljeno: 25.04.23 u 13:10

Biće veoma zanimljivo!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20 časova i 45 minuta gostuju ekipi Real Madrida u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Pred ovaj meč govorio je košarkaš madridskog kluba, Mario Hezonja.

Imamo starijih igrača od kojih situacija možda zahteva više, ali nisam primetio nikakav problem ni kod njih. Ovo je najbolje vreme sezone i na ličnom nivou potpuno sam spreman. Nikad se nisam žalio na raspored. Doigravanje je najbolje vreme sezone jer je najljepše za navijače, igrače, trenere, klubove, za sve. Nema mesta za greške, treba ih smanjiti na minimum i biti što fokusiraniji. – započeo je Hezonja.

Real’s Mario Hezonja in action during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Njegova ekipa ima problema sa povredama – Vensan Poarije neće igrati večeras.

Stalno nam je neko povređen, sve smo to prošli. Da, Dek i ja više smo u takvim situacijama igrali unutra, ali imamo visoku ekipu i puno igrača može doprineti i pomoći dok nam se Poarije ne vrati. – nastavio je Hrvat.

Ipak, smatra da je njegova ekipa na vrlo visokom nivou.

Ali moramo biti najbolje verzije sebe, kao što smo trebali biti za završnicu kupa, ali sad se bolje poznajemo kao momčad. Trebalo nam je vremena kao grupi, bilo je novih igrača, ali sad smo na vrlo visokom nivou kao ekipa, s puno hemije na terenu i izvan njega. – zaključio je Hezonja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter