2
Košarka

Kevin Punter (L) and James Nunnally during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„REAL NEMA ADVEKATNO REŠENJE ZA IGRAČE PARTIZANA!“: Legenda srpske košarke veruje u crno-bele!

Objavljeno: 22.04.23 u 14:10

Smatra da imaju šanse!

Nekadašnji košarkaš Partizana i Real Madrida, Nikola Lončar, smatra da crno-beli itekako mogu da naškode kraljevskom klubu u plej-ofu Evrolige.

Real prate porazi u nacionalnoj ACB ligi, povrede, dosta igrača se tek vraća, to nije ona ekipa sa početka sezone, onako kako su je zamislili. Kada se tome dodaju neki detalji iz igre poput organizacije, pa novi trener Ćus Mateo, koga smenjuju još od jesenas, nije to ono što smo navikli od takvog kluba. Pogotovo nije Real sa Pablom Lasom na klupi. – započeo je Lončar u izjavi za Sport Klub.

Nikola Loncar Saso Filipovski promocija Partizan Belgrade, Serbia Novembar 6. Beograd, Srbija 6.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

 

Uočljiva mu je i najveća razlika između ova dva kluba.

Najveća razlika je na klupi. Nema potrebe da pričam o Žocu, dok njegov kolega, veći deo sezone, nije imao mira od raznoraznih smena. Preživeo je, ali rad u takvoj atmosferi, uslovima, nije za dodatni komentar. Da me ne shvatite pogrešno, ne otpisujem Real, nije lako prognozirati ovo četvrtfinale, jer su šanse prilično izjednačene. – nastavio je on.

Smatra da Madriđani nemaju rešenja za igrače poput Pantera, Egzuma i Nanelija.

Ako krenemo od spoljnih pozicija, Real nema adekvatno rešenje za Kevina Pantera, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, tri ključna igrača crno-belih. Kada je reč o unutrašnjoj igri, kod madridskog kluba sve zavisi od Valtera Tavaresa, koji je iskusan, može da dominira u odbrani, skoku, ali nije u dobroj formi. – zaključio je Lončar.

BONUS VIDEO:

8
1

2 Komentara

  1. Imaju TV PARTIZAN tamo neka se junače, ne mogu da dobiju u ABA bez krađe.
    Usrao se Real kad je čuo šta misli Lončar, njegovo mišljenje u svetu košarke je etalon za vrednost

    3
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter