1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

USPAVANKA NA BANOVOM BRDU: Bez golova na utakmici između Partizana i Čukaričkog! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.23 u 17:53

Meč sa puno prekida.

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana su nastavili odložen susret poslednjeg 30. kola Mozzart Bet Suprelige Srbije na Banovom brdu danas od 17:15. Prvi deo susreta je nastavljen od 22 minuta i nismo videli toliko sadržajne igre, koja bila sa puno prekida i seckanja. Na početku nekoliko pokušaja obe ekipe dugim loptama, ali bez većih opasnosti za oba tima.

U 34. minutu, prva šansa na utakmici, kada je igrač Partizana, Natho, oprobao  svoj šut sa distance, ali je Popović bio na visini zadatka. U nastavku uglavnom borba na sredini terena. Novo uzbuđenje tek u 45. minutu. Slobodan udarac za ‘crnobele‘ iz Humske, koji je izveo Pantić, ali je lopta otišla preko gola.  Minut kasnije, odlična šansa za Čukarički preko Lučića, koji je probio do peterca, ali ga je sjajno dočekao i blokirao golman Stevanović. Na odmor se otišlo najnepopularnijim rezultatom 0:0.

FOTO: Starsport
2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter