0
ATP

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

NOLE OPET U PROBLEMU: Ove njegove reči će zabrinuti sve fanove!

Objavljeno: 20.04.23 u 09:52

Mogao bi da ima probleme u nastavku

Uprkos mučenju Novak Đoković je uspeo da u drugom kolu Srpske open savlada francuskog tenisera Luka van Aša sa 2:1 u setovima i plasira se u narednu rundu.

Nakon meča najbolji teniser sveta je govorio o onome što je dosta zabrinulo njegove navijače, a reč je o povredi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Lakat je dobro, izdržao je preko dva i po sata meča i drži se dobro. Ovakvi uslovi nisu dobri za zglobove i lakat, u mom slučaju, ali drago mi je da sam uspeo da izdržim sve kako valja. Zdrav sam i željan novih pobeda – rekao je Novak.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Dušan Lajović – Žorži Barer, a posle pobede protiv 18-godišnjeg Luka van Aša Nole je imao svoj šou u kom je pohvalio francuskog tenisera.

On je mlad perspektivan teniser, ni ja o njemu nisam puno znao. Pobedio je Vavrinku, ja sam na treningu pokušavao da repliciram šta će biti na terenu, njemu želim mnogo sreće i hvala mu što je mene dekicu pustio da pobedim – istakao je Đoković i sve nasmejao.

BONUS VIDEO:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter