0
Košarka

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Igokea, ABA Liga, 10. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PARTIZAN GOSTUJE ZADRU: Obradović očekuje tešku utakmicu!

Objavljeno: 16.04.23 u 11:45

Pohvalio hrvatsku ekipu!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet posle plasmana u Top 8 Evrolige, moraju da misle i o AdmiralBet ABA ligi.

Sutra od 18 časova gostuju ekipi Zadra u 26. kolu regionalnog takmičenja. Iako je reč o utakmici poslednjeg kola, crno-belima ostaje još jedan meč koji moraju nadoknaditi. Reč je o gostovanju u Podgorici ekipi Budućnosti, a taj meč će se odigrati 21. aprila.

BONUS VIDEO:

Pred gostovanje Zadru, Željko Obradović, trener Partizana, pohvalio je hrvatsku ekipu i istakao da su ostali verni svojim idejama, kako u napadu, tako i u odbrani.

Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra u napadu, takođe i u odbrani i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica. – rekao je Obradović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter