0
Evroliga

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PANTER IZVUKAO PARTIZAN IZ PONORA: Crno-beli igraju veoma loše, ali sve može da se promeni u nastavku!

Objavljeno: 14.04.23 u 21:11

Moraju mnogo bolje u nastavku, ako žele da pobede

Košarkaši Partizana igraju meč 34. kola Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa, a rezultat na poluvremenu je 39:45.

Košem Gudaitisa otvorena je utakmica, a odmah na drugom kraju terena je uzvratio sjajni Matijas Lesor na identičan način.

VESTI O PARTIZANU:

Videli smo i jedan lep pogodak iz daljine Danila Anđušića, nažalost nije bila trojka, ali je dobra za njegovo samopouzdanje. Ipak, dobra serija Panatinaikosa od 4:0 malo ih je odvojila.

Odlična igra crno-belih na obe stran parketa nakon tajm-auta Željka Obradovića omogućila im je da vrate vođstvo. Na kraju je PAO uspeo da vrati stvari pod svoju kontrolu i ode na pauzu sa +8.

FOTO: Starsport

Opet mučenje Partizana na startu druge deonice, Smailagić pogađa iz teške pozicije u završnici napada. Mnogo bolje igra PAO u ovim momentima pošto trojkom Grigonisa stižu na +11.

Nastavlja se loša igra domaćeg tima, Kalacakis uvećava prednost „zelenih“, a Partizan je za četiri minuta igre dao svega dva poena. Teroriše Panatinaikos odbranu crno-belih u ovim momentima zaista deluje da domaći nemaju rešenja.

Konačno pogodak, presekao je post Partizana Kevin Panter trojkom četiri i po minuta do kraja poluvremena. Brza serija tima Željka Obradovića od 6:0 naterala je trenera gostiju da traži tajm-aut, sada je PAO na +6.

FOTO: Starsport

Preseca ovo Mateuš Ponitka koji je pokupio ničiju loptu, ali na drugoj strani zakucava Dante Egzum. Povukao je Kevin Panter definitivno svoj tim onako kapitenski, ali će morati mnogo bolje da se odigra u nastavku.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter