0
Evroliga

from left Tristan Vukcevic, Alen Smailagic, Uros Trifunovic, Kevin Punter, Zach LeDay, Dante Exum, Danilo Andjusic and Aleksa Avramovic celebrates after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN APSOLUTNI FAVORIT PROTIV PANATINAIKOSA: Kladionice rekle svoje, Grke čeka krcata Arena!

Objavljeno: 14.04.23 u 18:40

Večeras će sve biti poznato.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet, poslednju utakmicu u prvom delu sezone Evrolige, odigraće protiv ekipe Panatinaikosa, večeras od 20.30 časova. Crno-beli su trijumfom u Monaku osigurali plasman u TOP 8 fazu, a trenutno samo nije poznato da li će im rival tamo biti Real Madrid ili Barselona.

Što se tiče večerašnjeg meča, naš beting partner efbet, nudi bogatu ponudu. Velika prednost, data je srpskom timu, koji će u izuzetnom ambijentu pokušati da trijumfom završe prvi deo sezone u Evroligi.

Kvota na trijumf Partizana uključujući produžetke iznosi 1.15, dok je koeficijent za trijumf Panatinaikosa čak 6.80. Pored ove, na sajtu efbet možete pogledati kompletnu ponudu iz svih svetskih liga.

*kvote su podložne promenama*

Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu do sada. Nama je važna utakmica i igraćemo sa željom da odigramo dobro i da pobedimo. Znamo da će dvorana ponovo biti puna, protiv tima koji po svemu onome kako izgleda tim koji imaju ne zaslužuje tu poziciju na tabeli. To je ono od čega moramo da krenemo, da ne razmišljamo na taj način već da ih prihvatimo kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. I tako smo se i spremali – istakao je Željko Obradović pred ovu utakmicu.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter