0
Tenis

FOTO: Twitter/Rolex Monte-Carlo Masters

ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE NA STARTU TURNIRA U MONTE KARLU: ‘Drago mi je što sam započeo turnir pobedom!’

Objavljeno: 11.04.23 u 19:20

Srpski teniser zadovoljan.

Novak Đoković, plasirao se u osminu finala ATP mastersa 1000 serije u Monte Karlu. Legendarni as belog sporta nadigrao je ruskog tenisera, Ivana Gahova, sa 2:0 (7:6, 6:2). On je posle meča rekao da nije bio najbolji u prvom setu, ali da je zadovoljan načinom na koji je sredio glavu I prošao u naredno kolo.

-Verovatno možemo da kažemo da je to bio lošiji tenis jer nisam bio najbolji u prvom setu, zbog uslova sam to i očekivao tako, drugačije smo trenirali i nije bilo lako. Kao meč na šljaci, lptica drugačije odskače i nepredvidivo, ali sve u svemu sam zadovoljan načinom na kojim sam sredio glavu i prošao u naredno kolo. –započeo je on.

Dodao je je prvi ili drugi meč na turniru uvek najteži za njega.

-Drago mi je što sam započeo turnir pobedom i najavljivao sam pred turnir da će prvi ili drugi meč biti najteži za mene dok ne uhvatim ritam na šljaci jer je veliki izazov ako nisi igrao na ovoj podlozi, a danas sam imao protivnika koga nisam nikada ni video pre meča i podigao sam nivo nakon nervoze u prvom setu pa se nadam boljoj igri u sledećem kolu. – zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter