0
ATP

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

RUS UDARA NA SRBINA: Novak Đoković saznao ime prvog rivala u Monte Karlu!

Objavljeno: 10.04.23 u 16:55

Svi su videli Amerikanca kao njegovog prvog protivnika

Kao što već verovatno znate Novak Đoković preskače prvo kolo Mastersa u Monte Karlu, a u međuvremenu je saznao ko će mu biti rival u drugoj rundi.

Reč je o ruskom teniseru Ivanu Gakovu koji je prilično iznenađujuće eliminisao 55. igrača sveta, Amerikanca Makenzija Mekdonalda rezultatom 7:6, 2:6, 6:3.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Za njega je ovo prva pobeda u glavnom žrebu bilo kog ATP turnira u karijeri, a zapravo reč je o teniseru koji uglavnom igra čelendžere i ITF takmičenja, a do iznenađenja je stigao posle dva časa i dva minuta igre.

Mekdonald ne važi za dobrog igrača na šljaci, ali je svakako poznatije ime, koje je bljesnulo u Australiji ove zime, kada je izbacio Rafaela Nadala sa prvog Grend slema u sezoni.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter