0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave scarfs salovi during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRIJATNO IZNENAĐENJE ZA OBRADOVIĆA I KOŠARKAŠE PARTIZANA: Grobari ih dočekali bakljama i pesmom u 4 ujutru na aerodromu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.23 u 12:50

Grobari su još jednom pokazali koliko vole svoj klub

Košarkaši Partizana savladali su sinoć ekipu Monaka 84:88 i tako se plasirali u Top 8 fazu, kolo pre kraja regularnog dela sezone.

Partizan je trenutno na skoru 19-14, koliko imaju i Fenerbahče i Makabi, pa će se nakon poslednjeg kola znati sa koje pozicije i kome na megdan idu izabranici Željka Obradovića.

Veliki uspeh, prepoznali su i najverniji navijači „crno-belih„, koji su u 4 ujutru na aerdromu „Nikola Tesla“ dočekali svoje ljubimce i pozdravili ih velikom bakljadom i nizom pesama.

 

 

Obradović i družina nisu očekivali ovo, s obzirom na vreme povratka, pa su bili poprilično zatečeni i prijatno iznenađeni.

Partizan u poslednjem kolu dočekuje Panatanaikos a meč je na programu sledećeg petka sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter