0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIVA: ‘Čuo sam da Crvena zvezda razmišlja da igra na dva stadiona!’

Objavljeno: 07.04.23 u 08:30

Pričao o novim stadionima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na gostovanju u emisiji ’Četvrtkom u 9’ na RTSu govorio o sportskim temama, a dotakao se i ’večitih’, kao i izagranje stadiona širom zemlje. On je na pitanje žasto novi stadoni baš niču u Zaječaru, Loznici i Leskovcu, jer su tamo nerazvijeni klubovi, on je rekao da će klubovi sami da se pojave.

– Ma nemojte, treba neko da bira mafijaški po tome gde su nam klubovi jaki? Tamo gde treba, razvijamo te sredine. Klubovi će sami da se pojave, verujte mi. Igraće i naša reprezentacija tamo. A gde će da igraju Zvezda i Partizan kada krenu da rade ove svoje užasne stadione danas? – započeo je.

Dodao je da će neko igrati na Nacionalnom stadionu i da Zvezda razmišlja da igra na stadionu u Loznici i Leskovcu.

– Neko će da igra na Nacionalnom stadionu, a čuo sam predlog, za koji mislim inače da je pametan, da li će da bude tako ili ne, pojma nema, njihova je odluka, da Crvena zvezda razmišlja da igra pola u Leskovcu, pola u Loznici, jer njihove dve najveće navijačke baze su tamo. Prvo da bi privukli Republiku Srpsku, a i da se oduže ljudima na jugu Srbije, jer je procentualno gledano tamo njihova ubedljivo najveća navijačka baza. Da li će to da urade? Ne znam. – zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO:

5
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter