1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC and Vojvodina at stadium TSC Arena on April 07, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZETIĆ BESAN NAKON REMIJA: „Slobodno postavite čoveka iz njihovog kluba u VAR sobu“

Objavljeno: 07.04.23 u 19:42

Trener TSC-a misli da je njegovom klubu učinjena velika nepravda

Jednu spektakularnu derbi utakmicu smo gledali u 29. kolu Mozzart Bet Superlige gde je ekipa TSC-a na svom terenu odigrala nerešeno 1:1 protiv Vojvodine.

Završnicu meča je obeležila dvostruka intervencija VAR-a koja je na kraju pomogla Novosađanima da iz Bačke Tople odnesu bod i tako izbegnu poraz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Vidno nezadovoljan tim dešavanjima nakon meča bio je trener TSC-a, Žarko Lazetić.

Rezultat možda jeste najrealniji samo jer se tako meč završio, ali imali smo stativu i još nekoliko šansi, tako da mogu da žalim za pobedom. U VAR sobi sedeo je Novosađanin, prošlog puta u Surdulici smo imali čoveka iz Leskovca. Sledeći put slobodno neka postave čoveka iz kluba protiv kog igramo u VAR sobu. Čestitam igračima Vojvodine na fer igri – poručio je Lazetić.

TSC će u poslednjoj rundi pred plej-of gostovati Voždovcu, dok će direktni konkurenti Čukarički i Partizan igrati međusobno na Banovom brdu.

BONUS VIDEO:

0
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter