0
Fudbal

Fousseni Diabate during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DIJABATE KONAČNO U BEOGRADU: Od sutra ponovo na treninzima!

Objavljeno: 06.04.23 u 13:35

Vratio se.

Saga oko nedolaska Fusenija Dijabatea nakon reprezentativne pauze dodatno je uzdrmala već lošu situaciju u Partizanu.

Iz kluba su saopštavali uporno da su u kontaktu sa reprezentativcem Malija, te da se zbog porodične tragedije nije odazvao Igoru Duljaju kada je trebalo.

Međutim vreme je prolazilo, a trener Partizana je i javno rekao da se bavi samo igračima koji su na raspolaganju, te da je za Dijabatea tražio kaznu.

Fousseni Diabate (L) and Bibras Natkho Natcho during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Sve je neodoljivo podsećalo na slučaj Takume Asana, koji je otišao i više se nikada nije vratio među crno-bele. Međutim, kako je su rekli iz Partizana, Fuseni Dijabate je ponovo u Beogradu i navodno od sutra će početi sa treninzima.

Ovo je već drugi put u relativno kratkom mandatu Dijabatea u Partizanu da se ne pojavljuje na okupljanju kada treba. Prvi put mu je Gordan Petrić oprostio kašnjenje na početak priprema, a Duljaj očigledno neće. Videćemo da li će trener Partizana više i računati na momka iz Malija.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter