0
Fudbal

Fudbal Super liga season 2014-2015 Novi Pazar v Borac Cacak Mario Bozic (#25) FK Borac Cacak sutira Novi Pazar, 8. 11. 2014 foto: Emir Sadovic/Starsportphoto ©

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo bivši fudbaler koji je bio na pragu Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.23 u 17:15

Nije uspeo da savlada opaku bolest!

Tužne vesti stižu ovog ponedeljka. Nekadašnje nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, Mario Božić, preminuo je danas u 40. godini života, nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Naime, on se poslednjih godina borio sa tumorom na mozgu, imao dve teške operacije, ali nažalost to nije bilo dovoljno da se pobedi ova opaka bolest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Bozic (@mariobozic1983)

U svojoj karijeri branio je boje velikog broja klubova, a među najpoznatijima ističu se Voždovac, Borac Čačak, Slovan Bratislava i Videoton. Upisao je i dva nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015
Borac (Cacak) v Crvena Zvezda
Nejc Pecnik (R) and Mario Bozic
Cacak, 29.09.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

 

Pre 13 godine, preciznije 2010. godine, bio je velika želja tadašnjeg trenera Crvene zvezde, Roberta Prosinečkog. Božić nikada nije krio da navija za crveno-bele, a bio je i često viđen gost na Marakani.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter