3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NIJE BIO OVAKO LOŠ OD 1990. GODINE: „Crno-beli“ doveli igranje Evrope pod znak pitanja!

Objavljeno: 03.04.23 u 11:20

Partizan ovako loše dane ne pamti više od 30 godina

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vojvodine u okviru 28. kola MozzartBet superlige Srbije. Nakon pobeda TSC-a i Čukaričkog, ekipa Igora Duljaja je pala na 4. mesto.

Verovali ili ne, Partizan je poslednji put sezonu završio na 4. mestu pre 33 godine, odnosno u sezoni 1989/90, kada su pred sam raspad Jugoslavije završili iza Crvene zvezde, Dinama i Hajduka.

Od raspada SFRJ, samo su jednom završili ispod 2. mesta i to nedavno u sezoni 2018/19, kada je ispred njih završio te sezone odlični Radnički Niš.

VESTI O PARTIZANU:

S obzirom na igru izabranika Igora Duljaja, nije nerealno da „crno-beli“ dočekaju plej-in na 5. poziciji. Do kraja regularnog dela sezone, ostalo je dva kola. Partizan u sledećem dočekuje Voždovac a onda u poslednjem kolu gostuje Čukaričkom.

Vojvodina, koja im je prišla na samo 4 boda zaostatka, u sledećem kolu gostuje ekipi TSC a onda na kraju dočekuje Novi Pazar.

Činjenica koja na kratko može da ublaži bol navijača Partizana, jeste ta da ako njihov klub završi regularni deo sezone na trenutnoj četvrtoj poziciji, 170. večiti derbi će biti odigran u Humskoj.

 

0
0

3 Komentara

  1. Katastrofalna igra, beznadezno stanje kakvo nisam video pedeset kodina.Hitno se nesto mora uraditi ako vec nije kasno. A uprava, ponasaju se sramno umesto da odu ili jasno kazu zasto to ne mogu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter