1
Domaći fudbal

Nemanja Nikolic (L) celebrates after scoring a goal with Veljko Simic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIKOLIĆ NAKON ŠTO JE PRESUDIO ‘SVOM’ PARTIZANU: Sjajni napadač govorio je o ‘slatkoj osveti’! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.23 u 12:22

Duel koji je bio od velikog značaja za obe ekipe.

Vojvodina je savladala ekipu Partizana na ‘Karađorđu’ sa 2:1, a strelac drugog pogotka bio je nekadašnji as ‘crno-belih’, Nemanja Nikolić. Nakon meča on je izneo svoje utiske:

‘Pre svega, bivši sam igrač i Vojvodine i Partizana, jer ovo sada mi je drugi mandat u crveno-belom dresu. Ne, nije bilo neke ‘slatke osvete’ u tome što sam zatresao mrežu crno-belih, pošto se samo trudim da najbolje što znam i mogu radim svoj posao. Sam sebi pomažem da ciljeve koje imam dostignem i znam da čovek ne može da bude srećan ukoliko nije svestan da to radi onako kako treba. Posle duela s Partizanom, naravno da sam zadovoljan, jer odigrao sam onoliko koliko sam mogao, a sve zbog problema s povredom zadnje lože, koja me i dalje muči.’ – rekao je Nikolić i opotom dodao:

‘Partizan bi sigurno bio bolji, da smo mu mi to dozvolili. Kada je tako, znam to dobro, crno-beli postižu po dva, tri, četiri gola, ali ovog puta to nisu mogli. Vojvodina je pobedila jer ima veoma kvalitetne igrače, sa ozbiljnim biografijama i zaslužila je da slavi. Jesmo pri kraju morali malo da strepimo, što nam se ponavlja, ali sam još jednom došao do zaključka da su nam mnogo značili i svi oni remiji u sezoni. Skupljali smo bodove, nije nam često bilo prijatno kada pobede izostanu, ali se naš saldo uvećavao.’ – zaključio je napadač Vojvodine.

Ove sezone u Superligi Srbije, Nikolić je upisao četiri pogotka i šest asistencija, na 22 nastupa.

3
2
1 Komentara
  1. Ne laprdaj Nemanja! Bio si balvan, i ostao si balvan! O kakvoj „slatkoj osveti“ ti pričaš jado? Ti i fudbal su dve različite stvari!

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter