1
Fudbal

head coach Barak Bachar Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DETALJI ZVEZDINIH PREGOVORA SA BAHAROM: Crveno-beli mu nude milionsku platu!

Objavljeno: 30.03.23 u 12:10

Sve je blizu realizacije!

Crvena zvezda je u pregovorima sa izraelskim trenerom, čovekom koji trenutno predvodi Makabi iz Haife, Barakom Baharom.

Naime, prvi razgovori su već obavljeni, a Bahar bi mogao da dobije veoma visoku platu. Mnogo veću nego Dejan Stanković i Miloš Milojević.

Kako saznaje Mondo, šampion Srbije nudi Baharu ugovor do leta 2025. godine uz platu od milion evra po sezoni.

Head coach Barak Bakhar
Crvena Zvezda v Maccabi Haifa – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bahar trenutno u Makabiju ima platu od 350 hiljada evra po sezoni, koja bi od naredne sezone trebala da poraste na pola miliona evra. Međutim, to je još uvek mnogo manje od onoga što mu nudi Crvena zvezda, te je jasno da i to predstavlja veliku prednost crveno-belih u odnosu na Makabi u ovoj trci za Bahara.

Gde god je radio, Barak Bahar je donosio trofeje. Sa Hapoel Ber Ševom je osvojio tri titule prvaka Izraela, dok je sa Makabi Haifom na putu da osvoji treću titulu.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter