0
Evroliga

Sasha Vezenkov (C) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

IZ EVROLIGE U NBA: Sakramento Kingsi naciljali jednog od najboljih evropskih igrača!

Objavljeno: 18.03.23 u 16:55

Oni su već poslali skaute za Stari kontinent

Prema pisanju grčkih medija, Sakramento Kingsi su ozbiljno namerili da u svoje redove dovedu bugarskog košarkaša Sašu Vezenkova.

Naime, generalni menadžer tima iz Kalifornije, Monte Mekner zajedno sa potpredsednikom kluba Filom Džaburom biće prisutni u nedelju u Atini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Tada će biti odigran čuveni grčki derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa u „OAKA“ areni, a oni će tada pokušati da se uvere ukvalitete Saše Vezenkova.

Vezenkov je početkom godine potpisao novi ugovor koji ga „veže“ uz Olimpijakos do leta 2025. godine. Osim što je doneo produžetak saradnje, taj potpis znači i veću platu za Vezenkova, odnosno veću otkupninu za tim ukoliko se odluči da ode u najjaču ligu na svetu.

BONUS VIDEO:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter