6
Evroliga

FOTO: Barca Basket

(TVITOVI) DELIJE NAKON PORAZA POSEBNO LJUTE NA JEDNOG IGRAČA: ‘Oćeš zolju sine? Da nas dokusuriš!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 22:37

I navijači su izneli svoje mišljenje.

Košarkaši Crvene zvezde gostovali su večeras ekipi Barselone u okviru 29. kola Evrolige. Apsolutni favorit bio je domaćin, dok su gosti iz Beograda došli bez previše takmičarskog naboja, jer su daleko od borbe za TOP8, a u svojim redovima nisu imali Dobrića i Nedovića. Slavio je domaćin rezultatom 85:79, a svoje utiske nakon meča izneli su navijači Crvene zvezda na Tviteru.

https://twitter.com/lemi0011/status/1636841675682185218

 

3
2
6 Komentara
  1. Imam utisak da Vildoza namerno igra loše samo da bi ga što pre oterali……vidi čovek da niko ne igra sem njega i Kampaza . Sa crncima uvek promasimo, ne znam ko je gori dal Bentil dal Hasan ….Holand već i ne igra . Trener ko da je pod uticajem neke supstance . I ne razumem kako neko moze da igra za prvi tim Zvezde , a ne može da pogodi zicer ili slobodno bacanje . Toliko.

    0
    0
    Odgovori
  2. koja zvezda..mali albanski klub koji zivi od vuciceih naredbi da im se da aba liga ..u evtopi kanta za napucavanje i sprdacinu..usta stvar i u fudbalu ako ne i gora..to ste vi..maleni albanci koje je udba stvorila da sramoti srbiju

    10
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter