0
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

(POLUVREME) RADNIK POSTIGAO DRUGI GOL I KAZNIO PARTIZAN: Crno-beli nisu koristili šanse, sada imaju veliki zaostatak! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.23 u 16:53

Fali im realizacije.

Fudbaleri Partizana dočekali su Radnik iz Surdulice od 16 časova na stadionu u Humskoj. U pitanju je 27. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, a poslednjeplasirani tim na tabeli, crno-belima je priredio veliki šok u 13. minutu, kada je stigao do vođstva, a u završnici prvog poluvremena do prednosti od 0:2.

Od samog starta utakmice, loše je izgledala odbrana srpskog vicešampiona, što su gosti pokušavali da iskoriste i dođu do pogotka. Već u 7 minutu, Radnik je imao dve sjajne šanse. Radulović je prvo izašao u kontri 1 na 1 sa Popovićem, koji se našao na pravom mestu i sa desne strane iskosa skratio ugao, odbivši loptu u korner.

during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

Već posle ubacivanja, Stevanović je imao novu priliku, ali je pogodio stativu.

Ipak, gol za goste, videli smo u 13. minutu, kada je Andrija Radulović izbegao ofsajd zamku i sjajno uhvatio zalet. On je lako savladao Popovića, pogodivši donji levi ugao za prednost Surduličana od 0:1.

Pokušao je Partizan odmah da se trgne, a već nekoliko minuta posle pogotka, Natho i Filipović su pogodili okvir gola. U 22. minutu, Rikardo je dobro skočio na levoj strani nakon centaršuta, ali je ponovo pogodio stativu.

Sada smo videli ofanzivu crno-belih, pa je 5 minuta kasnije, Urošević prebacio prečku glavom, sa oko 6 metara od gola gostiju.

U 38. minutu Natho je izveo slobodan udarac sa oko 25 metara, ali je prebacio protivnički gol. Izraelac je imao odličnu priliku i 3 minuta kasnije, kada je iz trka šutirao direktno u golmana Ranđelovića.

during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©) Osman Bukari

Ponovo je Ranđelović spasao Radnik u 43. minutu, tako što je sa glave skinuo loptu Uroševiću.

Posle mnoštvo neiskorišćenih prilika Partizana, Radnik stiže do drugog gola. Jokić je najviše skočio u kaznenom prostoru Partizana, udarcem je potpuno zbunio golmana Popovića, koji je pokušao da uhvati loptu, ali ju je praktično sam sebi ubacio u mrežu za 0:2.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter