0
Evroliga

FOTO: Barca Basket

BARSELONINA PREDNOST NA POLUVREMENU: Hrabra Zvezda ima priključak! (FOTO)

Objavljeno: 17.03.23 u 21:17

Solidno izdanje ‘crveno-belih’.

Košarkaši Crvene zvezde gostovali su večeras ekipi Barselone u okviru 29. kola Evrolige. Apsolutni favorit bio je domaćin, dok su gosti iz Beograda došli bez previše takmičarskog naboja, jer su daleko od borbe za TOP8, a u svojim redovima nisu imali Dobrića i Nedovića.

Barselona je odlično otvorila utakmicu, sa nekoliko pogođenih trojki, dok je Zvezda najviše rešenja pronalazila pod košem. Videla se razlika u kvalitetu od samog starta. Odbrana Zvezde delovala je jako loše, dok su u napadu igrali dosta bolje. Nakon prvih deset minuta utakmice, domaćin je imao prednost 18:15.

FOTO: Barca Basket

Mnogo bolje izabranici Duška Ivanovića otvorili su drugu deonicu, dve sjajne realizacije Mitrovića donele su Zvezdi prvu prednost na utakmicu. Gledali smo nekolicinu lepih poteza na obe strane terena, a Barselona je imala prednost na ofanzivnom skoku. U momentima kada se Barselona mučila da organizuje kvalitetne napade, rešenja je pronalazio Jokubaitis. 

FOTO: Barca Basket

Lako je Barselona uvela utakmicu u svoj ritam i polako počela da gradi prednost, već od polovine druge deonice. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 40:36.

BONUS VIDEO: 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter