0
Fudbal

FOTO:Twitter/ Manchester United

ERIK TEN HAG: ’Pobedili smo sve timove iz vrha, sposobni smo za to!’

Objavljeno: 16.03.23 u 18:45

Holandski trener postavio ciljeve za sledecu sezonu.

Trener Mančester junateda, Erik Ten Hag, smatra da njegovi igrači sledeće sezone mogu da se uključe u borbu za titulu u Premijer ligi. Klub sa ’Old Traforda’ trenutno je treći u šampionatu, sa 16 bodova manje od prvoplasiranog Arsenala, ali i utakmicom manje.

Bivši strateg Ajaksa izjavio je da su napravili veliki napredak, ali da jaz i dalje postoji.

-Napravili smo dobar napredak, ali jaz je i dalje prisutan. Nisam ni očekivao da premostimo taj jaz tako brzo. Ipak, mi želimo da pobedimo u svakom meču, bez obzira ko je protivnik. Sve mečeve koje ste videli, na svim smo pokušali da pobedimo. Pobedili smo sve timove iz vrha, sposobni smo za to, ali moramo da napravimo iskorak, da budemo konstantniji. Znamo da možemo. – započeo je on.

Dodao je još kako  Premijer liga nikad nije bila teža nego sada.

-Vidite takmičenje i čujete igrače i menadžere drugih klubova kako Premijer liga nikada nije bila teža nego sada. Imate mnogo izazivača. Ne radi se o trci dva tima, imate ih pet, šest, sedam. Morate da budete vrlo dobri da biste osvojili ligu. Oni troše novac, imaju velike igrače i menadžere. Ipak, sve smo ih pobeđivali u Premijer ligi. – zaključio je Ten Hag.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter