1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Partizan v Radnicki Nis Milija Babovic (R) Beograd, 28.02.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

POZNATI BIZNISMEN PREUZIMA PARTIZAN? Milija Babović hoće da bude novi predsednik crno-belih!

Objavljeno: 15.03.23 u 17:41

Spreman je za novi poduhvat

Prema informacijama do kojih je došla „Nova.rs“ poznati srpski biznismen, Milija Babović, pokazuje izuzetno interesovanje da preuzme rukovođenje FK Partizan.

Ono što znamo o Baboviću jeste da je on u kumovskim odnosima sa generalnim direktorom Crvene zvezde, Zvezdanom Terzićem.

VESTI O PARTIZANU:

Upravo se od Terzića očekuje da preko svojih veza u državnom vrhu progura priču oko ulaska poznatog biznismena u Partizan.

Dalje bi Baboviću mogla da bude upitna podrška SD Partizan, na čijem čelu se nalazi Ostoja Mijailović. I predsednik SD i KK Partizan je imao ambicije da uđe i u fudbalski klub, ali je za to potrebno mnogo više novčanih sredstava.

U svakom slučaju najbolje je da sačekamo još par dana da vidimo šta će biti od ove čitave priče.

12
33
1 Komentara
  1. Jeli može nešta u srpskom fudbalu bez politike i Terzića taj čovek treba iz rešetaka sin u OFK B.kumovi prijatelji u ostalim klubovima i savezu i njegova je zadnja u celom sistemu.

    17
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter