0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

(POLUVREME) DVA GOLA U FINIŠU POLUVREMENA: Radnički poveo iz penala, Ivanić ekspresno izjednačio! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.23 u 15:54

Radnički za sada odoleva znatno jačem protivniku

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Sremskoj Mitrovici, gde će od 15 časova odmeriti snage sa ekipom Radničkog u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Iako na papiru izgleda kao da domaćin nema šta da traži u ovom meču, Zvezda ne sme da ponovi grešku Partizana.

Podsećamo da je klub iz Sremske Mitrovice napravio najveće iznenađenje u dosadašnjem delu sezone, kada su krajem septembra pobedili i eliminisali „crno-bele“ iz takmičenja. Radnički je tada slavio nakon boljeg izvođenja penala.

Na samom početku meča, u 6. minutu, viđena je jedna komična scena. Pas, koji je očigledno zalutao, ušao je na teren a sudija je na kratko prekinuo meč. Strahinja Eraković je izneo psa van granica igrališta i meč je nastavljen.

 

 

Nije bilo većih uzbuđenja u prvih 25 minuta meča. Crvena zvezda pritiska ekipu Radničkog ali se domaći veoma organizovano brane. Pokušali su Katai i Ivanić šutevima iz daljine da iznenade odbranu domaće ekipe ali nisu bili dovoljno precizni.

U 31. minutu je Zvezda imala odličnu priliku ali je Katai loše šutirao i golman Ostojić nije imao težak zadatak.

Penal za ekipu Radničkog. Nakon izvedenog kornera sa desne strane, Milan Rodić je ostao kratak na skoku a lopta je pogodila Srđana Mijailovića u ruku. Siguran sa bele tačke bio je Krsta Đorđević i ekipa iz Sremske Mitrovice neočekivao vodi od 38. minuta.

 

 

Zvezda odmah stiže do ekspresnog izjednačenja. Strelac je Mirko Ivanić u 43. minutu.

 

 

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter