7
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA BESNA ZBOG LESOROVOVIH REČI: Crveno-beli izdali novo saopštenje i centra Partizana nazvali lažovom!

Objavljeno: 14.03.23 u 18:12

Nastavlja se rat saopštenjima večitih

Nedavno je Matijas Lesor odlučio da se oglasi povodom incidenta na večitom derbiju kada je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka udario Filipa Petruševa u glavu.

Crvena zvezda izrevoltirana rečima centra Partizana je odlučila da se oglasi novim saopštenjem.

VESTI O ZVEZDI:

KK Crvena zvezda Meridianbet šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev ‘izbio vazduh’ žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

Svoju ‘srceparajuću’ (i neistinitu) ispovest Matijas Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

KK Crvena zvezda Meridianbet podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora na čiju žalost, postoje snimci o svojevrsnoj ‘odbrani’ mučkim udarcima pesnicama!“

26
29
7 Komentara
  1. nasli ste jos jednu Mustru Kalinica pa sa kim se on nije kacio ahahahahhahahaha dajte prekinite da placete i zasto je bila sramna zato sto smo vas sa 20 razlike pobedili . pa vi ste nas isto pa niko nije rekao da je Bila Sramna utakmica . e moji covicevci nema namestanja ovde kao u onoj nasoj tranvaj ligi ne drzi Covic ABA ligu

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta rade cigani to se ne spominje pa ni pucanje po navijačima to nema veze . Čim izgube ili neko pipne igrača zvezde odmah pretnje i objave .
    .

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter