11
Košarka

Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OGLASIO SE LESOR: Evo šta je poručio Francuz nakon sukoba sa Petruševim! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.23 u 08:15

Ni reč o incidentu!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoć su, nakon velikog preokreta, savladali Crvenu zvezdu Meridianbet, 92:81 u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su se vratili iz -20 tokom kojih su bili zaleđeni u prvom poluvremenu, a potom čak i dvocifrenom razlikom savladali crveno-bele.

Ipak, nakon utakmice se mnogo više priča o sukobu Matijasa Lesora, koji je bio verovatno najbolji pojedinac meča, i Filipa Petruševa, koji se dogodio nakon završetka meča.

U izjavi za klupsku televiziju nakon meča, Matijas Lesor nije ni spomenuo taj incident.

Dobili smo utakmicu! Tim je pokazao karakter. Svi su doprineli, borili su se kao ludi. Ponosan sam na svoj tim i na naše navijače. Pogurali su nas kao što niko drugi ne bi mogao! – poručio je Lesor.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

5
9
11 Komentara
  1. bravo lesor..tako se oducavaju bezobrazbnici nauceni na drzavnu pomoc,,,samo gazi tirance..ne staji..gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    6
    3
    Odgovori
  2. Nadam se da će retard da dobije suspenziju do kraja sezone ili još bolje proterati divljaka iz države.Pesnicom udara dečka od 22 godine reprenzentavica Srbije bez povoda.Ako bude igrao neće mu biti dobro u pioniru Deluje su mu zapamtile ovo.

    9
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter