0
Košarka

FOTO: Twitter/Memphis Grizzlies

KOŠARKAŠ MEMFISA PRED SUSPENZIJOM: Možda neće odigrati ni minut do kraja sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.23 u 21:46

Morent pred optužbama.

Košarkaš Memfis Grizlisa Dža Morent optužen je da je pretukao tinejdžera i da mu je pretio vatrenim oružjem. Takođe su se pojavili snimci iz noćnog  kluba u Glendejlu gde je košarkaš takođe nosio pištolj kod sebe.

Nije ga bilo u meču protiv Denvera. Poznati novinar Šems Čarnija izjavio da ga nećemo gledati na parketu još dugo. U diskusiju se uključio i insajder Mark Spirs i izjavio da se nada da vodi računa o sebi

-Mislim da se puno toga dešava. Molim se da pronađe način da se izvuče. Postoje stvari koje sam čuo, a koje radije ne bih rekao. Nadam se da vodi računa o sebi. Ne brinem se o njegovoj košarkaškoj karijeri trenutno, već o njemu“, rekao je Spirs i dodao da Morenta možda nećemo videti do kraja sezone. –započeo je on.

Dodao je da kada se vrati biće zdrav mentalno i fizički.

-Kada se vrati biće zdrav mentalno i fizički. Moja pretpostavka je da neće igrati do kraja sezone. – zaključio je Mark Spirs.

Protiv Morenta je policija prekinula istragu zbog nedostatka dokaza. NBA liga ima stroga pravila u svom kolektivnom ugovoru, a to je da je nošenje vatrenog oružja strogo zabranjeno. Prema ovom pravilniku ovaj igrač bi propustio 50 utakmica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter