0
Ostali sportovi

during the EHF EURO 2024 qualifiers match between Serbia and Norway at SPENS Hall on March 09, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIJA NIJE USPELA DA PONOVI PODVIG: Norvežani se osvetili za poraz od pre tri dana!

Objavljeno: 12.03.23 u 18:50

Norvežani sada imaju i bolji međusobni skor

Rukometaši Srbije poraženi su od Norveške rezultatom 35:25 u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija nije uspela da ponovi igru od pre tri dana, kada su u Novom Sadu slavili protiv iste reprezentacije 25:24.

Izabranici Tonija Đerone su trenutno na drugom mestu u grupi 2 sa skorom 3-1. Norveška ima isti broj pobeda ali je ispred zbog boljeg međusobnog skora.

Slovačka i Finska su na 3. odnosno 4. mestu sa po jednom pobedom i 3 poraza. To znači da našim rukometašima treba još jedan bod odnosno remi u preostala dva duela kako bi i matematički obezbedili učešće na Evropskom prvenstvu.

Srbija se dosta mučili u napadu i nisu imali odgovor na čvrstu i disciplinovanu odbranu Skandinavaca. Početkom drugog poluvremena uspeli su da priđu na 19:15 ali je onda usledila velika serija Norvežana i tu je bio kraj.

Srbija će 27. aprila gostovati u Finskoj, a tri dana kasnije će dočekati Slovačku u poslednjem kolu kvalifikacija.

 

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter