1
Košarka

FOTO: Starsport

POZNATE SUDIJE NA VEČITOM DERBIJU: Pravdu će deliti hrvatski duo zajedno sa Slovencem!

Objavljeno: 12.03.23 u 11:45

Sada je i to poznato!

Sutra od 20 časova i 30 minuta košarkaši Partizana Mozzart Bet će u beogradskoj Areni dočekati ekipu Crvene zvezde Meridianbet u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Ovaj derbi, koji je veoma važan za prvu poziciju na kraju regularnog dela, dolazi nakon iscrpljujuće nedelje za oba tima u Evroligi.

Crno-beli su na turneji po Italiji imali polovičan učinak. Slavili su u Bolonji protiv Virtusa, ali su poraženi od Olimpije u Milanu.

Zach Leday Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda – Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sa druge strane Zvezda je odličnom igrom na kolena bacila Anadolu Efes, ali je potom doživela potpuni šok u Atini – poraz od Panatinaikosa nakon što su crveno-beli vodili sa 16 poena prednosti u jednom momentu treće deonice.

Čelni ljudi regionalnog takmičenja za ovaj večiti derbi su delegirali sudije. Pravdu će deliti hrvatski duo Tomislav Hordov i Luka Kardum, a osim njih, sudijsku trojku će kompletirali Slovenac, Milan Nedović.

Prvi duel ova dva tima u ABA ligi završen je rezultatom 90:74 u korist Crvene zvezde.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter