0
Košarka

Barcelona's head coach Saras Jasikevicius gestures during Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Barcelona

POMETNJA U BARSELONI PRED DOLAZAK ZVEZDE: Jasikevičijus izgubio važnu utakmicu u Evroligi – potom izašao u provod! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.23 u 08:35

Neverovatno ponašanje trenera!

Košarkaši Barselone 7. marta poraženi su u veoma važnom meču za borbu za što bolju poziciju u plej-ofu Evrolige od ekipe Olimpijakosa – 77:70.

Međutim, juče su na društvenim mrežama isplivali snimci trenera katalonske ekipe, Šarunasa Jasikevičijusa, koji se odlično provodi u noćnim klubovima u Atini, bez previše brige što je njegov tim sve dalje od prve pozicije koja bi donela ugodnu poziciju u Top 8 fazi.

Čelnici Barselone razočarani su ovakvim postupkom litvanskog trenera, koji je već određeni period pod sumnjom javnosti zbog promenljivih rezultata i zbog toga što nikako ne može da ispuni zacrtane ciljeve.

Barsa je samo tri dana kasnije, ponovo poražena u Evroligi. Fenerbahče je bio bolji u Istanbulu – 81:73. Jasno je da pozicija Jasikevičijusa u Barseloni nije dobra, a poznato je da je dat ultimatum litvanskom treneru, ukoliko ne osvoji Evroligu ostaće bez posla.

Naredni meč u elitnom takmičenju Blaugrana igra protiv Crvene zvezde Meridianbet.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter