0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and ALBA BERLIN on March 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PRED VEČITI DERBI: „Znamo koliki je ulog, nadam se fer navijanju“!

Objavljeno: 12.03.23 u 16:20

„Crno-beli“ dočekuju večiti derbi u dobrom raspoloženju

Košarkaši Partizana će sutra od 20 časova i 30 minuta dočekati Crvenu zvezdu u Areni u okviru 21. kola regionalne ABA lige.

Crno-beli“ su trenutno lideri takmičenja sa skorom 18-2 dok Zvezda ima pobedu manje ali i meč manje. Zbog toga nema sumnje da će sutrašnji meč možda biti i odlučujući u borbi za prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej ofu ABA lige.

Trener Partizana, Željko Obradović, govorio je za medije uoči četvrtog večitog derbija ove sezone, drugog u okviru regionalne lige. Rekao je da se njegova ekipa odlično pripremila za ovu utakmicu i još jednom apelovao na navijače da budu fer i korektni.

Usred svega ovoga što igramo u Evroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone – rekao je Željko Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

Kapiten „crno-belih“ Kevin Panter ističe da je neophodan fokus od prvog do poslednjeg minuta.

Igramo na domaćem terenu koji moramo da odbranimo. Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. A to je da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča – naglasio je Panter.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter