0
Evroliga

head coach Ergin Ataman Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN NAJAVIO MEČ SA PARTIZANOM KAO NAJVAŽNIJI: Već razmišlja o crno-belima, nada se da će Micić igrati!

Objavljeno: 12.03.23 u 23:55

Najavio je borbu i protiv Reala.

Košarkaši Anadolu Efesa, zbog stravičnih zemljotresa koji su pogodili Tursku, morali su da odlože susret sa Realom iz Madrida. Sada je došlo vreme za nadoknadu, pa će turski tim imati duplo kolo Evrolige, u nedelji kada će skoro sve ostale ekipe odmarati.

Efes će meč sa Madriđanima odigrati u utorak, dok je susret sa Partizanom na programu u četvrtak. U susret tim mečevima, oglasio se trener turskog tima Ergin Ataman.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Vasilije Micić nam je dao priliku da se ponadamo da će biti spreman za bitne mečeve koji dolaze. Koristili smo ga danas kako bi što pre ušao u što bolju formu. Elajdža Brajant i Šejn Larkin su takođe odigrali odlično – počeo je Ataman i dodao:

– Važna nedelja. Još ništa nije izgubljeno. Imamo još pet utakmica na domaćem parketu. Zato želimo da pobedimo Real Madrid i da u dobrom duhu dočekamo najvažniji meč sa Partizanom.

BONUS VIDEO:

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter