2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVA FRUSTRACIJA FAKUNDA KAMPACA U JEDNOM KLIPU: Zbog čega je Argentinac bio tako ljut? (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.23 u 12:15

Vidno iznerviran.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su doživeli šokantan poraz od Panatinaikosa u Atini, iako su u jednom momentu utakmice vodili sa 16 poena prednosti.

Od dolaska među crveno-bele, Fakundo Kampaco nije odigrao goru utakmicu. Omaleni Argentinac je izgledao kao da je izgubio samopouzdanje, a sve to dva dana nakon što je zatrpao koš šampiona Evrope, Anadolu Efesa.

Na kraju, samo je dva puta šutnuo ka košu, oba puta promašio i imao indeks korisnosti -1.

Svu frustraciju, koje očigledno ima, izbacio je nakon jedne izmene u trećoj deonici. Naime, Kampaco je ušao na teren na 6.14 do kraja trećeg perioda, a izašao samo tri minuta kasnije.

Nije bio zadovoljan ili svojom igrom ili čak izmenom Duška Ivanovića, pa je nakon sedanja na klupu šutnuo reklamu i otišao do kraja klupe.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0
2 Komentara
  1. Neko ga je ubedio da je po kvalitetu Džordan lično, ali…. Prevelika očekivanja od dobrog igrača, ali ne baš toliko dobrog. Poremetio je atmosferu i narušio hijerarhiju u timu.

    8
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter