0
Evroliga

Crvena Zvezda's players celebrate victory after Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes in Belgrade, Serbia, on March 8, 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TRENER PANATINAIKOSA PORUČIO DA ŽELI TRIJUMF PROTIV ZVEZDE: „Nećemo biti ravnodušni iako žele u plej-of!“

Objavljeno: 09.03.23 u 16:19

Novi izazov za Zelene.

Trener Panatinaikosa Hristos Serelis obratio se medijima pred utakmicu koju njegova ekipa igra protiv Crvene zvezde Meridianbet. Grčki klub je u utorak poražen od Monaka, dok su beogradski crveno-beli slavili protiv Anadolu Efesa, a Serelis navodi da njegov tim neće biti nezainteresovan.

– Protiv Crvene zvezde želimo da pokažemo više posvećenosti našem defanzivnom planu svih 40 minuta. Igramo kod kuće, naši navijači će nam biti pomoći. Moramo da budemo čvršći, da donosimo bolje odluke. Od prvog trenutka ćemo pridružio se timu, na svakom treningu, na svakoj utakmici poručujem igračima da ne možemo biti nezainteresovani – počeo je Serelis.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Serelis je na samom kraju zaključio da iako Zvezda želi u plej-of, Panatinaikos neće biti ravnodušan, nego će svim snagama pokušati da trijumfuje.

– Moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. To je naš cilj. Crvena zvezda dolazi posle velike pobede nad Efesom. Oba tima će biti umorna. Oni imaju cilj da se plasiraju u plej-of, a mi nećemo biti ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu – zaključio je trener Panatinaikosa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter