0
Košarka

Head coach Dusko Ivanovic (C) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRVENO-BELI STIGLI U ATINU: Ivanović poručuje – „Kada se promeni trener svaki igrač želi da se dokaže!“

Objavljeno: 09.03.23 u 15:45

Zvezdi treba nova pobeda!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u Atinu gde ih sutra od 20 časova očekuje duel 28. kola Evrolige protiv Panatinaikosa.

Crveno-beli su sinoć igrali veoma napornu utakmicu protiv Anadolu Efesa i slavili sa 94:75. Međutim, vremena za odmor nema.

Trener Zvezde, Duško Ivanović, pred meč sa Panatinaikosom, koji je predvodio sa klupe, je rekao da će utakmica sigurno biti teška.

Dusko Ivanovic Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes in Belgrade, Serbia, on March 8, 2023.
Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Biće teška utakmica, klub je promenio trenera i uvek kada se to desi dođe nova energija, igrači žele da se pokažu u mnogo boljem svetlu. Biće novina i mnogo teže da se spremi utakmica. Mi imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo da budemo među osam. Najbitnije je da svi igrači daju sve od sebe posebno u odbrani, verujem da je to i njima važnije nego da su se upisali u listu strelaca. – kazao je Ivanović.

U prvom ovosezonskom meču, Zeleni iz Atine su slavili u Beogradu – 77:75. Od tada se, međutim, mnogo toga promenilo. Na klupama oba kluba više ne sede isti treneri.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter