0
Fudbal

Nemanja Vidic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMANJA VIDIĆ: ‘Zvezda i Partizan nisu problem – Nedostaje nam konkurencija!’

Objavljeno: 08.03.23 u 17:55

Mnogo se očekuje od njega!

Bliže se izbori za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, a Nemanja Vidić je jedan od dvojice kandidata. Prethodnih dana on i Dragan Džajić, izneli su svoje planove. Vidić smatra da dugogodišnja dominacija ‘večiti rivala’ nije njihova krivica, već da je problem u tome što liga nije kompetitivnija.

Aleksander Ceferin (R) UEFA President and Nemanja Vidic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Naš problem nisu Zvezda i Partizan, Superliga nema kvalitet. Nedostaje nam konkurencija! Selektor Dragan Stojković, prvi put, izabrao je najbolje što Srbija ima. Zato što nema mladih, spremnih da vrše pritisak na starije, iskusnije, dugogodišnje reprezentativce. Imaćemo mnogo problema pred Mondijal 2026, otići će Tadić, Mitrović će biti u ozbiljnim godinama, godine uzimaju svoje! Problemi su mnogo veći… Aktuelni sastav zaslužuje pohvale, moramo razmišljati o fudbalu u narednih pet, deset godina. Pogledajmo istini u oči, deca odlaze sa 13, 14 godina, gubimo kontakt s njima, ne znamo kako se razvijaju.’ – rekao je Vidić u razgovoru za SportKlub.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

6
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter