2
Domaći fudbal
Dragan Džajić, Nemanja Vidić

FOTO: STARSPORT

VIDIĆ I DŽAJIĆ DANAS PREDSTAVLJAJU PROGRAM PRED TV KAMERAMA: Ovu emisiju svi čekaju, evo gde je možete gledati!

Objavljeno: 06.03.23 u 10:46

Odgovaraće na posebna pitanja.

Izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije održavaju se 14. marta, a jedini kandidati su Nemanja Vidić i Dragan Džajić. Njih dvojica će povodom toga, prvi put gostovati i na televiziji, u emisiji „Oko“ na RTS-u, gde će predstaviti svoj program i odgovarati na određena pitanja.

Emisija je na programu danas, 6. marta, gde će od 18.15 prvo gostovati Nemanja Vidić, dok će od 18.40 gost biti Dragan Džajić. RTS je poslao najavu za ovaj događaj, uz pitanja koja će kandidatima biti postavljena.

Što se tiče Nemanje Vidića, on će odgovarati na to šta sve nudi srpskom fudbalu, kako je sastavio tim i u njemu podelio uloge, kao i koje su mu to ideje ključne. Nekadašnji kapiten Mančester junajteda, govoriće i o tome na čiju podršku računa u Srbiji, ali i u inostranstvu.

DobićeVidić i pitanje o tome šta misli o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, kao i o svom protivkandidatu.

Dragan Džajić će imati slična pitanja kao i Vidić, pa će govoriti o tome zašto mu je FSS sada izazov, šta sve može da uradi, ali i koga bi iz Zvezde i Partizana video u Savezu. Govoriće Džajić naravno i o reprezentaciji Srbije, kao i o protivkandidatu Nemanji Vidiću.

Ko treba da bude sledeći predsednik FSS?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
24
1
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter