0
Niže lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Radnički iz Sombora istupio iz lige sa prvog mesta na tabeli!

Objavljeno: 01.03.23 u 15:32

Deluje zaista nestvarno.

Drugi deo sezone u Srpskoj ligi Vojvodina, startuje u subotu, a pred sam nastavak, stigla je šokantna vest. Naime, jesenji prvak tog takmičenja Radnički 1912 iz Sombora istupio je iz lige, prema odluci rukovodstva te ekipe.

Radnički 1912 je povodom toga poslao dopis u FS Vojvodine, da zbog organizacionih problema, nedostatka finansijskih sredstava, kao i mnogobrojnih odlazaka iz tima, ne mogu da nastave takmičenje.

Navodi se da je ovaj tim imao velike troškove, zbog čega su morali da smanje budžet, što je rezultovalo odlaskom igrača. Tim se potpuo raspao, fudbalerima je data ispisnica, ali će srećom, mlađe kategorije ovog tima nastaviti da igraju u kvalitetnim ligama FS Vojvodine.

Sada će se svi rezultati Radničkog 1912 obrisati, dok se preostale utakmice, naravno, neće ni igrati. Trenutno nije jasno šta će biti sa ovim klubom, posebno nakon pojedinih natpisa lokalnih medija o sukobima unutar kluba.

9
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter