1
Domaći fudbal

Grobari Jug Navijaci protest, Partizan - Serif UEFA Conference League, Liga Konferencija, Beograd, Srbija, 23.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NOVO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE: Cilj stabilizacija igre i rezultata!

Objavljeno: 28.02.23 u 18:30
Čelnici vicešampiona Srbije imaju poverenja u novog šefa stručnog štaba

Nakon jučerašnjeg neuspeha protiv Radničkog iz Kragujevca, „crno-beli“ su smenili doskorašnjeg trenera, Gordana Petrića.
Kao što je već poznato, njegov naslednik će biti Igor Duljaj, nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac.
Iz Humske su se sada oglasili zvaničnim saopštenjem, gde su dali punu podršku novom šefu stručnog štaba.
Sopštenje prenosimo u celosti:
– Upravni odbor Fudbalskog kluba „Partizan“ danas je održao sednicu, na kojoj je za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj, dosadašnji trener FK “Teleoptik“. Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba.
Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart. Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK “Partizan“, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom.                
FK Partizan
Igor Duljaj će debitovati na klupi „crno-belih“ u petak, kada je na programu 169. večiti derbi na stadionu „Rajko Mitić„.
0
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter