0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ PORUČUJE: „Sad počinje devet finala za nas, jači smo za Fakunda!“ – pričao i o eventualnim pojačanjima!

Objavljeno: 28.02.23 u 11:43

Konačno kompletni.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u četvrtak od 19 časova gostuju ekipi Bajerna u 26. kolu Evrolige.

Na tom meču tim Duška Ivanovića biće jači za Fakunda Kampaca, koji će konačno imati pravo da nastupi za crveno-bele.

Sad počinje ovih devet finala za nas, jači smo za Fakunda, ali ostaje sve isto. Imaćemo igrača više, ali mi možemo da dobijemo meč samo kad igramo čvrstu i snažnu odbranu. Tad možemo da igramo protiv bilo koga. Moramo da verujemo i to je ono što čini ovu ekipu jakom. – jasan je šef stručnog štaba Zvezde.

Dusko Ivanovic Facundo Campazzo Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda – Mega kosarka, Nis, Srbija 18.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Osvrnuo se i na težak poraz od Albe koji je poremetio planove u borbi za Top 8.

Poraz je bio baš bolan, to nam je malo umanjilo šanse, ali su one po meni još realne. Mi samo moramo da verujemo, to je najvažnije. Za ovu ekipu važi da svakog dana treba da mislimo da je sve moguće. Ovi momci su tu da ostvare ono što nekad izgleda i da je nemoguće. Što se tiče Bajerna, to je ekipa koja je uzuzetno borbena. Imaju polivalentne igrače, svi mogu da igraju unutra i napolju, igraju pik en rol, u poslednje vreme i jako brzo. – istakao je crnogorski stručnjak.

Na pitanje novinara da li postoji mogućnost da Zvezda u poslednjem danu za registraciju dovede još nekog igrača, Ivanović je imao jasan odgovor.

Poslednjeg dana ne možemo ništa. Ni ponavljači poslednji dan ništa ne rade! – zaključio je Duško Ivanović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter