0
Domaći fudbal

referee sudija Aleksandar Zivkovic Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNAT SUDIJA KOJI ĆE DELITI PRAVDU NA VEČITOM DERBIJU: Debitant sudi okršaj Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 27.02.23 u 15:10

Zanimljiv izbor!

U petak nas očekuje 169. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Utakmica se igra u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sa početkom od 19 časova.

Sudijska komisija FSS odredila je sudiju. Naime, pravdu na najvećoj utakmici srpskog fudbala deliće debitant Aleksandar Živković (37) iz Niša.

Prvi pomoćnici će mu biti Beograđani Dragan Bogićević i Bojan Banović. Za četvrtog sudiju delegiran je Stanko Ostraćanin iz Kraljeva.

Za VAR sobu biće zaduženi Momčilo Marković i Milan Mihajlović.

referee sudija Aleksandar Zivkovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ovo je šesta utakmica ‘večitih rivala’ u toku mandata SK FSS pri čemu je delegirano pet različitih sudija. Pored Srdjana Jovanovića koji je dva puta delegiran, poverenje su dobili i internacionalci Novak Simović, Miloš Milanović, ali i sudije sa grbom FSS, na prethodnom derbiju Milan Mitić i sada Aleksandar Živković. – navodi se u saopštenju Sudijske komisije FSS.

Nadaju se da će sve proteći u najboljem redu i da se suđenjem niko neće ni baviti.

Verujemo da će njima ova utakmica ostati zauvek u sećanju, a da se fudbalska javnost neće baviti sudjenjem. Sudijska komisija želi svim akterima najveće fudbalske svetkovine u Srbiji da igrom i ponašanjem opravdaju epitet i tradiciju ‘večitog derbija“ tako da svi ljubitelji fudbala ne samo u Srbiji, nego širom sveta uživaju u kvalitetnoj igri i lepim potezima. – zaključuje se u saopštenju Sudijske komisije FSS.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter