0
ATP

FOTO: Screenshot

OVO JE ČEKAO CELI SVET: Javio se Novak Đoković nakon obaranja rekorda Štefi Graf! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.23 u 12:50

Obratio se teniskom svetu!

Novak Đoković danas je započeo 378. nedelju na vrhu ATP liste. Na taj način oborio je rekord Štefi Graf i postao čovek sa najviše nedelja na vrhu ATP liste u obe konkurencije, s obzirom da je rekord samo za mušku konkurenciju davno oborio.

U poruci koju je poslao preko ATP-a, Đoković se zahvalio svma na podršci.

Pozdrav teniski fanovi širom sveta, želim da vam zahvalim na velikoj podršci tokom svih ovih godina, na velikoj snazi i ljubavi koju ste mi pružali tokom godinama da uspem da ostvarim neka neverovatna dostignuća tokom moje karijere. Poslednje u nizu je obaranje rekorda sa 378 nedelja na prvom mestu, čime sam pretekao jednu Štefi Graf, jednu od najvećih ikada u tenisu, računajući i mušku i žensku konkurenciju. Počastvovan sam, ekstremno sam ponosan zbog ovog dostignuća i želim da iskoristim ovu priliku da podelim sa vama radost i zahvalnost za sve što ste mi pružali tokom godina. Vidimo se na terenu. – poručio je Nole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter