0
Domaći fudbal

Nemanja Jovic (R) and Dragoljub Srnic Radnicki Kragujevac v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Cika Daca on August 28, 2022 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POBEDA JE IMPERATIV: Partizan danas dočekuje Radnički 1923 – evo gde možete pratiti utakmicu!

Objavljeno: 26.02.23 u 10:14

Crno-beli bez prava na grešku!

Nisu laki dani u Humskoj, to je sigurno, međutim, život (sezona) se nastavlja dalje.

Već danas na stadion Partizana stiže ekipa Radničkog 1923 u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a početak utakmice je zakazan za 16 časova i 30 minuta.

Gordan Petrić će biti na klupi Partizana još nekoliko utakmica, a i večeras će predvoditi crno-bele.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite efbet sajt.

Podsećamo, u prvom delu sezone, Parni valjak se itekako namučio na čuvenom stadionu Čika Dača. Tek u 88. minutu tog susreta, Bibras Natho je uspeo da probije bedem pred golom Kragujevčana. Danas je nastup Izraelca pod velikim znakom pitanja.

Pobeda je imperativ za crno-bele, kako bi u što boljem raspoloženju dočekali večiti derbi koji je na programu u petak od 19 časova.

Utakmicu između Partizana i Radničkog 1923 možete pratiti na Arena sport 1 Premium programu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter