27
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

OGLASIO SE BRANISLAV NEDIMOVIĆ: „Spočitavaju Draganu godine, čoveku za koga su fudbaleri glasali za najboljeg u istoriji Srbije!“

Objavljeno: 26.02.23 u 09:15

Otvoreno o svemu.

Do pre nekoliko dana delovalo je da će Branislav Nedimović biti protivkandidat Nemanji Vidiću na predsedničkim izborima u Fudbalskom savezu Srbije.

Međutim, Nedimović je povukao ne baš očekivan potez – odustao je od kandidature u korist Dragana Džajića.

U razgovoru za Sportski žurnal, Nedimović je još jednom objasnio da se ne kaje zbog ovog poteza i da čvrsto stoji uz Džajića.

Dragan Džajić predaće u predviđenom roku spisak članova Izvršnog odbora i imena potpredsednika i bilo bi neprimereno da komentarišem bilo šta o tome.. – započinje Nedimović.

Smatra da se u pojedinim medijima vodi kampanja protiv legendardnog Džaje.

Ovih dana u nekim medijima vodi se orkestrirana kampanja protiv kandidata za predsednika FSS – Dragana Džajića. U kontekstu toga morao sam da se oglasim i zbog sebe i zbog javnosti. – naglašava on.

Smatra da je ovo jedan od najdemokratskijih izbornih procesa u poslednjih 50 godina.

U toku je izborni proces u FSS i slobodno mogu da kažem da su ovo jedni od najdemokratskijih izbora u poslednjih 50 godina, jer imamo dva kandidata. Praznik fudbalske demokratije! Međutim pojedinci iz fudbalskog sveta osporavaju Draganu i pravo da se kandiduje, valjda u želji da ovaj drugi „demokratski“ ušeta na Terazije. – istakao je Nedimović.

FOTO: Screenshot/YouTube

Neki od njih kažu: ko sme da se usudi da se kandiduje protiv Nemanje Vidića. Jel to oni iskazuju svoje pravo „demokratsko i moderno“ lice? Istina je jedna: 14. marta sastaće se Skupština sa 85 delegata i to je jedini podijum za izbore, a ne društvene mreže ili slično. Jedino, ako imaju nešto protiv UEFA i FIFA i njihovih pravila…

Dotakao se i godina Dragana Džajića, zbog kojih mnogi spočitavaju njegovu kandidaturu.

Spočitavaju Draganu godine, čoveku za koga su fudbaleri glasali za najboljeg u istoriji Srbije, ne novinari, ni kvazi elita… Čoveku koji je obeležio reprezentaciju i čoveku koji je simbol rukovođenja fudbalskim klubom u Srbiji. Još kažu: prestar je! A, ne smeta im što drugog kandidata sa 60% potpisa, odnosno tri delegata, podržavaju lica starija od 70 godina! Toliko o licemerju druge strane.

Za kraj je poručio da kao delegat Radničkog iz Sremske Mitrovice jasno podržava Dragana Džajića.

Zbog svega što sam naveo i još hiljade razloga, kao delegat FK Radnički iz Sremske Mitrovice javno podržavam Dragana Džajića, najboljeg od najboljih u istoriji srpskog fudbala! – zaključio je Nedimović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

5
52
27 Komentara
  1. Najdemokratskiji izbori
    Smešno i licemerno, posle izbora na nivou opštinskih saveza gde su delegirani samo članovi SNS za delegate
    Nekada su klubovi birali delegate, doduše i sada ih biraju ali kao kadrove političke stranke zastupljene u klubovima
    Ispada ako nisi član stranke, kao da ne znaš ništa, pitam se da li će u skorije vreme biti uslov i da igraš za reprezentaciju samo ako si član stranke
    Samo mi nije jasno da iz Uba odakle je gospodin Darko Glišić, visoki član stranke, potekne predlog za Nemanju Vidića
    Mislim da će Nemanja i biti, a da će Džaja u stilu velikog gospodina odustati, a stranka opet pokupiti poene u javnosti.
    Mislim a iskreno i nadam se da će biti tako
    Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

    0
    1
    Odgovori
  2. ko si ti nedimoviću u opšte u srpskom fudbalu isti si kao i ja niko i ništa.niko ništa loše nemisli džajiću samo smatramo da treba smena generacija već jednom da se desi.što bilo kome smeta vidić pa zar vi iz sns niste za to da nema povlašćeni boje se gospoda ćorke zato se tako čvrsto drže zajedno.

    4
    1
    Odgovori
  3. Ti si bivši ministre odustao od kandidature zato što bi popušio od Vidića. Pa ste matorog Džaju izvadili iz fioke zajedno sa njegovim slučajem i on ucenjen morao da pristane. Napredno nema šta.

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter