27
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

OGLASIO SE BRANISLAV NEDIMOVIĆ: „Spočitavaju Draganu godine, čoveku za koga su fudbaleri glasali za najboljeg u istoriji Srbije!“

Objavljeno: 26.02.23 u 09:15

Otvoreno o svemu.

Do pre nekoliko dana delovalo je da će Branislav Nedimović biti protivkandidat Nemanji Vidiću na predsedničkim izborima u Fudbalskom savezu Srbije.

Međutim, Nedimović je povukao ne baš očekivan potez – odustao je od kandidature u korist Dragana Džajića.

U razgovoru za Sportski žurnal, Nedimović je još jednom objasnio da se ne kaje zbog ovog poteza i da čvrsto stoji uz Džajića.

Dragan Džajić predaće u predviđenom roku spisak članova Izvršnog odbora i imena potpredsednika i bilo bi neprimereno da komentarišem bilo šta o tome.. – započinje Nedimović.

Smatra da se u pojedinim medijima vodi kampanja protiv legendardnog Džaje.

Ovih dana u nekim medijima vodi se orkestrirana kampanja protiv kandidata za predsednika FSS – Dragana Džajića. U kontekstu toga morao sam da se oglasim i zbog sebe i zbog javnosti. – naglašava on.

Smatra da je ovo jedan od najdemokratskijih izbornih procesa u poslednjih 50 godina.

U toku je izborni proces u FSS i slobodno mogu da kažem da su ovo jedni od najdemokratskijih izbora u poslednjih 50 godina, jer imamo dva kandidata. Praznik fudbalske demokratije! Međutim pojedinci iz fudbalskog sveta osporavaju Draganu i pravo da se kandiduje, valjda u želji da ovaj drugi „demokratski“ ušeta na Terazije. – istakao je Nedimović.

FOTO: Screenshot/YouTube

Neki od njih kažu: ko sme da se usudi da se kandiduje protiv Nemanje Vidića. Jel to oni iskazuju svoje pravo „demokratsko i moderno“ lice? Istina je jedna: 14. marta sastaće se Skupština sa 85 delegata i to je jedini podijum za izbore, a ne društvene mreže ili slično. Jedino, ako imaju nešto protiv UEFA i FIFA i njihovih pravila…

Dotakao se i godina Dragana Džajića, zbog kojih mnogi spočitavaju njegovu kandidaturu.

Spočitavaju Draganu godine, čoveku za koga su fudbaleri glasali za najboljeg u istoriji Srbije, ne novinari, ni kvazi elita… Čoveku koji je obeležio reprezentaciju i čoveku koji je simbol rukovođenja fudbalskim klubom u Srbiji. Još kažu: prestar je! A, ne smeta im što drugog kandidata sa 60% potpisa, odnosno tri delegata, podržavaju lica starija od 70 godina! Toliko o licemerju druge strane.

Za kraj je poručio da kao delegat Radničkog iz Sremske Mitrovice jasno podržava Dragana Džajića.

Zbog svega što sam naveo i još hiljade razloga, kao delegat FK Radnički iz Sremske Mitrovice javno podržavam Dragana Džajića, najboljeg od najboljih u istoriji srpskog fudbala! – zaključio je Nedimović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

5
52
27 Komentara
  1. Klasika podvala sns legenda predsednika nedimovic prvi potprdsednik posle sledi Dzajina ostavka iz zdravstvenih razloga nedimovic vodi fss uspesno kao poljoprivredupravo u ponor.

    10
    1
    Odgovori
  2. Čovek u 80 god da može da rasuđuje ne bi se prihvatio da ista radi. Koristite njegovo ime i ublaticete ga. Radno nije niko sposoban u tim godinama to medicina kaže ne ja. A Gdin Nedimovic je sredio poljoprivredu to vidimo. Njega zapošljava partija a ne on sam po svojim kvalitetima.

    9
    1
    Odgovori
  3. Problem je što si ti Nedimovicu prvi premijer. Dzaja je legenda ali u fss sada ne trebaju legende nego borci kao Vidić. Dzaja neka bude počasni predsesnik

    18
    0
    Odgovori
  4. Da ima obraza i da mu neko pokaže komentare svuda po medijima od sramote bi se ubio ali nema taj sramotu,ma nema ništa sem priče..ali to stvarno zna….ljigavac ali sposoban i u sve se razume….fuj

    19
    2
    Odgovori
  5. Dzajo, njihov Dzajo,78g. Sramota nevidjena. A Bjeka iz istog razloga nije mogao. Bjeka je barem imao morala pa je odustao A Dzajo, njihov Dzajo moze…
    Molim sve superligase I Prvoligase da posalju ultimatum FSSu I svima clanovima Skupsine FSS da glasaju za Vidica,coveka bez mrlje u karijeri I u zivotu . Dole muljatori, Vidica za predsednika!

    19
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter