27
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

OGLASIO SE BRANISLAV NEDIMOVIĆ: „Spočitavaju Draganu godine, čoveku za koga su fudbaleri glasali za najboljeg u istoriji Srbije!“

Objavljeno: 26.02.23 u 09:15

Otvoreno o svemu.

Do pre nekoliko dana delovalo je da će Branislav Nedimović biti protivkandidat Nemanji Vidiću na predsedničkim izborima u Fudbalskom savezu Srbije.

Međutim, Nedimović je povukao ne baš očekivan potez – odustao je od kandidature u korist Dragana Džajića.

U razgovoru za Sportski žurnal, Nedimović je još jednom objasnio da se ne kaje zbog ovog poteza i da čvrsto stoji uz Džajića.

Dragan Džajić predaće u predviđenom roku spisak članova Izvršnog odbora i imena potpredsednika i bilo bi neprimereno da komentarišem bilo šta o tome.. – započinje Nedimović.

Smatra da se u pojedinim medijima vodi kampanja protiv legendardnog Džaje.

Ovih dana u nekim medijima vodi se orkestrirana kampanja protiv kandidata za predsednika FSS – Dragana Džajića. U kontekstu toga morao sam da se oglasim i zbog sebe i zbog javnosti. – naglašava on.

Smatra da je ovo jedan od najdemokratskijih izbornih procesa u poslednjih 50 godina.

U toku je izborni proces u FSS i slobodno mogu da kažem da su ovo jedni od najdemokratskijih izbora u poslednjih 50 godina, jer imamo dva kandidata. Praznik fudbalske demokratije! Međutim pojedinci iz fudbalskog sveta osporavaju Draganu i pravo da se kandiduje, valjda u želji da ovaj drugi „demokratski“ ušeta na Terazije. – istakao je Nedimović.

FOTO: Screenshot/YouTube

Neki od njih kažu: ko sme da se usudi da se kandiduje protiv Nemanje Vidića. Jel to oni iskazuju svoje pravo „demokratsko i moderno“ lice? Istina je jedna: 14. marta sastaće se Skupština sa 85 delegata i to je jedini podijum za izbore, a ne društvene mreže ili slično. Jedino, ako imaju nešto protiv UEFA i FIFA i njihovih pravila…

Dotakao se i godina Dragana Džajića, zbog kojih mnogi spočitavaju njegovu kandidaturu.

Spočitavaju Draganu godine, čoveku za koga su fudbaleri glasali za najboljeg u istoriji Srbije, ne novinari, ni kvazi elita… Čoveku koji je obeležio reprezentaciju i čoveku koji je simbol rukovođenja fudbalskim klubom u Srbiji. Još kažu: prestar je! A, ne smeta im što drugog kandidata sa 60% potpisa, odnosno tri delegata, podržavaju lica starija od 70 godina! Toliko o licemerju druge strane.

Za kraj je poručio da kao delegat Radničkog iz Sremske Mitrovice jasno podržava Dragana Džajića.

Zbog svega što sam naveo i još hiljade razloga, kao delegat FK Radnički iz Sremske Mitrovice javno podržavam Dragana Džajića, najboljeg od najboljih u istoriji srpskog fudbala! – zaključio je Nedimović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

5
52
27 Komentara
  1. Ovaj Nedimovic je ljudska nula. Covek bez srama i obraza. Kao ministar nista nije pokazao a sad kao zna fudbal. A Dzaja fukara bas tako mator treba da je pametniji ali i on nula . Mufljuzi. Samo bi da muljate. Dokle bre ? Srbija je jedina zemlja koja ima vise domacih izdajnika nego neprijatelja sa strane. Fuj bagro bez obraza i kodeksa.

    44
    2
    Odgovori
  2. Džaja çe biti marioneta a vladar SNS i doduk za fudbal Nedinović.Biće .utnih radnji ko u vreme Kokeze njegovog partiskog istomišljrnika.Džajo ne brukaj se

    33
    2
    Odgovori
  3. Nedimović, ko je pataj lik pa da se rszume u fudbal. Pokri se ušima i ćuti nejavljaj se, zbig tebe ću zamrziti SNS iako sam član.

    24
    2
    Odgovori
  4. Da imaš imalo obraza ne bi se petljao u FSS, razumeš se u fudbal kao moja baba. Bićeš ti kao Vesić, a Džaju ima da degradirate kao Radojčića što ste!!!

    31
    1
    Odgovori
  5. Dobar mu je jer će kao podpredsednik voditi FSS zapravo on i SNS voditi isti. Ostaju im još sva sportska udruženja u kojima ima puno para da uzmu i da kompletira finansije.

    24
    1
    Odgovori
  6. Strašno Bjeković nemože zbog godina .Đjajić može zato Terzić i Nedimović kandidovali čoveka koji treba da uživa u ovim gdima ne daga provlače kroz razne lopovluke.Vidić presednik to je jedini izlaz i fudbalskog mulja zadnjih 30 god.i nameštaljki i zsšto politika u sport.Neshvatljivo od presednika države umesto daih hapsi onih gura fss.

    42
    0
    Odgovori
  7. Ko je ovaj lik da on priča o fudbalu?! Zašto se na svaki način ne dozvoljava da predsednik bude Vidić, najbolji srpski fudbaler svih vremena?! Pa to i ptice na granama znaju da bi Vidić uneo svežinu u ovu učmalu sredinu poltrona kakav je danas FSS! Vidić bi išao na bespogovornu profesionalizaciju svih klubova SLS, uključujući Zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Radnički, koji su najveći kočničari napretka fudbala u Srbiji, jer se na mestima direktora ovih klubova nalaze protivnici profesionalizacije i smanjenja lige. Umesto tzv. nacionalnog stadiona, Vidić bi te pare usmerio na izgradnju modernih stadiona. Ne bi se više moglo igrati na oranicama kao u sadašnjoj SLS! Kada je trebalo da se sprovede odluka najvećeg organa FSS o smanjenju lige na 12 klubova, Supermen iz Feketića je stavio veto i niko od ovih sadašnjih nazovi rukovodilaca u FSS, nije ni “a” izustio protiv! Svi su prećutno prihvatili anti-fudbalsku odluku Supermena iz Feketića! Oni hoće da sa 78-godišnjim Džajićem zadrže “status quo”!

    38
    0
    Odgovori
    • Dzajica Vidic i Drulic spasili robije,a Nedimovic ga pakuje.Povuci se Dzajicu i udji opet u legendu jer ima tu mnogo novca a sada ce i nacionalni stadion preko tebe da se opere.Kao stadion 200 miliona e ali izacice na 400 ako ne i vise.Skloni se

      19
      1
      Odgovori
  8. Auuu, pa sto nije pomenuo da je aboliran, da je pokrao Zvezdu a samim tim i državu, da ga je abolirao predsednik njegove stranke i da mu nikada zbog toga nije suđeno a kad je već tu pitanje je što ga je abolirao tadašnji predsednik a još jedno pitanje za njega lično što promeni tri ekipa za koje si igrao i to svaki put kad su pobedile u prvenstvu. Preletac klasični, toliko o etici od bivšeg ministra poljoprivrede.

    36
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter