0
Domaći fudbal

Mirko Ivanić (FOTO: Starsport)

MIRKO IVANIĆ POVREĐEN: Evo da li će biti spreman za večiti derbi!

Objavljeno: 26.02.23 u 14:50

Nije igrao juče!

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su juče savladali Javor u Ivanjici sa 2:0 u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Golove su postigli Aleksandar Pešić i Stefan Mitrović.

Aleksandar Pesic Aleksandar Katai Stefan Mitrovic Javor – Crvena Zvezda, Super Liga Srbije, Superliga, Ivanjica, Srbija 25.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Međutim, mnoge navijače mučilo je pitanje šta se dešava sa Mirkom Ivanićem, s obzirom da jedan od najboljih fudbalera crveno-belih nije ni putovao u Ivanjicu.

Naime, reč je o sitnoj povredi zbog koje je Miloš Milojević, trener Zvezde, odlučio da ništa ne rizikuje i ostavi Ivanića u Beogradu.

Mirko Ivanic Crvena Zvezda – Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Što se tiče večitog derbija, za navijače Crvene zvezde stižu pozitivne vesti – Mirko Ivanić će biti spreman sa susret protiv Partizana u petak od 19 časova.

Ove sezone Ivanić je u domaćem šampionatu na 18 utakmica postigao šest golova i dodao 10 asistencija.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter